Postavljanje avatara i potpisa u profil

Obavestenja, pomoc, pitanja, pravila foruma...
Locked
User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Postavljanje avatara i potpisa u profil

Post by Booze Brothers »

Avatar je sličica koja vam stoji ispod imena! A sign ili ti potpis može biti ili slika ili text(ili i jedno i drugo), i on ide posle vašeg posta, kao vaš potpis!

Opcije za avatar i sign imate u vašem profilu (desni gornji ugao - PROFILE! ) i tu možete da ih menjate, stavljate i sklanjate...

Pravilo je da avatar ne sme biti vecih dimenzija od 125 X 125 pixela a velicina ne sme prelaziti 20 kb.400 karaktera je maksimum koji mozete staviti u potpis.Takodje slika u potpisu ne bi trebala biti veca od dimenzija 500X200!!!

Avatar možete postaviti na dva načina:
1. Idite na svoj profil, nadjite deo koji se zove Avatar control panel i kod opcije Upload Avatar from your machine: (što znači da ćete avatar uploadovati direktno sa vašeg kompjutera) kliknite na CHOOSE i onda nadjite u kom folderu vam se nalazi zeljena slika i kliknite ok, i u profilu Posalji!

2. Ako želite da sliku prvo uploadujete na neki sajt pa da onda link prebacite u svoj profil, idite prvo na neki upload sajt poput http://www.imageshack.us/ http://tinypic.com/ ... i kada uploadujete vašu sliku, kopirajte njen DIRECT LINK i to prenesite u vaš profil u opciju Upload Avatar from a URL: i kliknite SUBMIT!

Sign možete postaviti u opciji za sign, u vašem profilu (Signature/Potpis ) tako što ćete prosto iskucati u tom box-u vaš tekst, a ukoliko želite sliku u sign-u, onda ćete samo njen link ubaciti u Code:
i to preneti u taj box.

sva pitanja,kritike,sugestije saljite na forum@blueunionbelgrade.com
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

Locked